Nytt inlägg


Råkade slita ner innertaket i hallen förra helgen. Bytte även ut plasten mot riktig åldersbeständig.



Börjar bli klart. Men jag lär väl måste knoppra bort strukturtapeterna och välja ut tapeter samt tapetsera framöver. Kanske lika bra att skaffa nya lister också.

Jahopp, eller nå´


Jobbild - kör rondell i en skywalk som vi monterar. Denna fungerade tyvärr som en vindtunnel så vi fick andas in målarfärg och slipdamm från målarna i rummet bredvid. Allt som inte dödar härdar, väl?

När jag kom hem i torsdags hade pelletsbrännaren stannat igen. Elpatronen hade gått sen i måndags typ, sponsrade EON med 150Kwh helt i onödan :-(  Tur det är varmt ute, har den inställd på 30 grader bara så inte huset fryser sönder om brännaren stannar. Förmodligen hade jag snålställt brännaren för mycket, för den hade stannat under drift. Ska justera mera samt plocka isär den för storrengöring ikväll.

Höjde skyddsburen på crosscarten med 100mm igår kväll, så man får plats i den utan att slå huvudet. Får se om det blir mera skruvat i helgen eller om man ska göra ett ryck med huset istället.

Döden?


"Svetslarm" i nyaste numret av Byggnads medlemstidning.. Kommer väl inte direkt som någon chock, känner ju hur kasst man mår efter en dags svetsande i stål - ofta målat med 2-komponents epoxylack. Snyter svart flera timmar efteråt. Jag har iaf börjat tänka till före svetsning, fixa med utsug, filter och mask osv.



Står och svetsar utomhus, är oftast rätt okej eftersom röken åtminstone ibland, blåser bort.



Ritning över en del av taket. Jaja... nä om man skulle fara å träna en sväng. Synd det är så dyrt på gymmet. Runt 100 spänn per gång.. Vilken tuuur att man e så förbannat slö då! ;)

Inspiration?


Har pallat upp, börjat reda ut elsystem och planera slang/wire/kabeldragning. Måste få tag på 2st stötdämpare till framvagnen med. Typ från en skoter skulle funka. Måste höja skyddsburen med c:a 100mm oxå, annars lär man slå huvet i gupp... Men, som sagt, inspiration saknas väl fortfarande. Inte blivit nånting gjort i helgen. Soffpotatis.

Kollat mängder med videos på nätet, hillclimb är ju riktigt riktigt coolt!
http://www.youtube.com/watch?v=McBznI6h2jA&feature=related
 
Drar på jobbet nu strax. Ska lägga mej tidigt och kanske försöka va pigg på måndag.

Over´n out.

Diverse


Lossade ett helt fartyg med delar till vindkraftverk. Högt tempo från 06:00 till 01:00 känns i kroppen. Det blev 20h övertid denna vecka.



Dieseln "fyllde 28" på vägen hem.

RSS 2.0