Jodå


Skaffat Spotify nu.. typ 10år efter alla andra :-p Bra ljudkvalitet, snabbt, och grymt utbud. Det går t.o.m fint att surfa samtidigt som musiken streamas via 3G-internet. Här finns en guide hur man fixar en "invite" utan att behöva vänta.




Har beställt 7 ton pellets i storsäckar, fick ner priset till oförskämt låga ... censur  :-) Kört elpatron i kombipannan hela sommaren. Elräkningen verkar hamna på 1000kr/mån då men det måste väl anses billigt.




Såg Lady Gaga på yranlördan. Bra ljud och väder, kanonkväll helt enkelt! Det var hård trängsel längst fram i början men när spelningen började så blev det lugnare. Lady gagas outfit - god damn - det finns gränser? Man såg mer av hennes rumpa än ansikte. Hon stod framåtböjd i nån typ av stringtrosa stora delar av spelningen...




Här bor vi på jobbet. Det första man möts av i trapphuset är denna tavla. För några veckor sedan såg vi en svensk person på promenad i kvarteret. På bottenvåningen ser man en hund (björn?) tittandes ut genom fönstret, och längre in i lägenheten syns en trasig dörr. Jag garanterar att det är jycken som slukat nedre halvan av dörren!




Stoppie med truck! Kollade igenom gamla bilder jag tagit, och hittade denna. En kille på förra arbetsplatsen som hittat bromsen på trucken ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0