Dunder å brak


Ni som är vakna har kanske sett att det sitter vinkeljärn istället för stötdämpare fram på crosscarten. Har beställt ett par billiga från mixab.com som förhoppningsvis duger. I annat fall blir det väl ett par begagnade Öhlinare eller liknande.




Battieriet på crosscarten blev helt urladdat efter att den stått orörd i 2 dygn. Glömde väl att slå av tändningen... Köpte iaf en CTEK XS800 laddare som kommer att få ladda konstant framöver, för att säkerställa strömmen.




Lyckades köra över ett tomtmarkeringsrör med gräsklipparen. Blev att köpa en tallrik för 450 spänn idag. Köpte även ett par Björnkläder vinterbyxor (varsel-gula) för 300kr på utförsäljning. Ord pris c:a 1200kr! Dom brukar aldrig ha min storlek på Care där firman handlar kläder i vanliga fall, så denna vinter kanske man slipper frysa. Det är fan värt 300 ur egen ficka!



Lånat en vedklyv och tänkte fli det sista av veden. Men vad händer.. jo nåt skitfäste är ju bara tvunget att paja efter en timmes klyvande. Har man inte jobb så skaffar man sej. Svetsning och gräsklipparrep imorrn

Jodå satt´n ser´u så ere nog

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0